top of page

Proinfancia

 

Anoe és una organització no lucrativa i que per tant, vol ajudar a les famílies que per la seva situació econòmica i social no tenen accès als nostres serveis. 

A l'actualitat formem part del projecte Caixa Proinfancia per arribar a aquestes famílies que ho necessiten, així com, un sistema de beques de descomptes en les nostres tarifes per aquelles famílies que no s'ajusten als criteris de Proinfancia.

El projecte EIDIP'S disposa d'un equip itinerant de professionals que es desplaça al centre educatiu per a realitzar la seva activitat.

Testimoni del Coordinador Pedagògic de l'antic l'I.E.S. Rambla Prim, Eusebi Solano, va dedicar-nos el seu temps per parlar de l'experiència de rebre als professionals d'Anoe dintre el Programa CAIXA PROINFÀNCIA:

Sin título.png

Igualment, Xesca Massó, directora de l'escola El Carmel, ens va dedicar el seu temps per concedir-nos una entrevista en la qual explica l'experiència de l'escola amb el Programa CAIXA PROINFÀNCIA:

video xesca.png

Aquí podeu trobar un recull d'entrevistes a mares que participen en el Programa CAIXA PROINFÀNCIA. Ens expliquen la seva experiència amb els nostres professionals i com el programa ha ajudat a millorar la seva conducta i la dels seus fills en tots els àmbits.

video entrevista mare.png
Logo_CaixaProinfancia_Cat_2021_Neg (1).jpg
bottom of page