top of page
Olga Zhukova (2).jpeg

El meu nom és Olga Zhukova, vaig triar ser psicòloga perquè empatitzava amb les dificultats que podien tenir les persones del meu entorn, i aquesta empatia m'ha portat a tenir la necessitat d'ajudar a col·lectius vulnerables. Em vaig decantar per continuar formant-me en la Teràpia Gestalt perquè m'identifico amb la mirada del corrent humanista, que parteix d'una relació pròxima per a poder resoldre assumptes inconclusos des de la creativitat i tenint en compte la situació global de les persones.

 

He treballat dinamitzant les reunions de grups comunitaris a través de la participació social i involucració de tota la comunitat, espais de reflexió, sensibilització i treball col·lectiu de diferents entitats, serveis, equipaments i veïnes particulars. Per això, em considero una persona amb voluntat d'incidir en el canvi i la millora de les condicions de vida de les persones que pertanyen a un territori mitjançant relacions de respecte, confiança, diàleg, creativitat i aprenentatge que puguin proporcionar una transformació social cap a un territori més inclusiu. Després d'estar treballant en xarxa amb entitats, col·lectius, equipaments, administració pública i comunitat de veïns, facilitant processos i accions, vaig voler formar-me com a Promotora d'Igualtat de Gènere per a poder treballar amb col·lectius de dones des de l'enfocament de gènere. Considero que és necessari fer un treball en aquest camp per a poder anar cap a un canvi social real, i em sento afortunada de poder tenir l'oportunitat d'aportar el meu coneixement, experiència i dedicació a qui la necessiti per a crear nous camins.

 

Em sembla important destacar que el meu origen és rus i he viscut en diferents parts del món, fet que em situa en una postura pròxima, oberta i comprensiva per treballar amb persones de diferents orígens.

 

Al llarg de la meva trajectòria professional he estat en contacte amb persones que es trobaven en una situació de vulnerabilitat i exclusió social, per això sento que donant suport a qui més ho necessita creem un món millor.

bottom of page