top of page
foto roxana.jpg

Vaig néixer a l'Argentina  i vaig fer la carrera de Psicologia en la universitat de Buenos Aires. La meva formació ha estat, en la seva etapa inicial, principalment  clínica amb orientació psicoanalítica, la qual cosa és la base de la meva perspectiva professional, ja que em permet tenir una escolta de cada persona en la seva dimensió conscient i inconscient.

Més tard m'he format en psicoteràpia Gestalt ampliant  els meus recursos terapèutics cap a una intervenció vivencial i emocional transformadora, tant en l'àmbit individual com grupal. La Teràpia Breu Estratègica, per la seva banda, és una eina terapèutica específica, que proposa tasques i experiències dirigides a produir canvis concrets i mesurables.

Integro aquestes i altres formacions en un abordatge sempre sistèmic i contextual de la persona o situació que presenta el problema, sent primordial la particularitat de cada cas en la seva articulació amb el sistema familiar, social, escolar, laboral, etc.

 

La  meva  experiència professional s'ha desenvolupat en gran part en l'àmbit  dels col·lectius  en risc d'exclusió.

Tinc experiència en Hospital de Dia, Centre d'Educació Especial i residències Psiquiàtriques. Vaig portar tallers i cursos per la inserció de persones amb disminució psíquica i trastorn mental greu.

La  feina en un CRAE em va brindar la possibilitat d'atendre directament als nens i adolescents tutelats. Vaig intervenir en els processos d'acollida tant en ingressar al Centre com en tornades amb família biològica o acolliment amb família aliena. 

Actualment, a  l'entitat anoe, realitzo atenció psicoterapèutica a infants i famílies en risc d'exclusió. Fonamentalment, acompanyo  als nens i les seves famílies en el seu desenvolupament i creixement, detectant possibles riscos i intervenint per tal de millorar la seva qualitat de vida. Tot el meu treball el duc a terme en xarxa, en coordinació amb els diferents serveis i entitats que incideixen en la vida de les famílies.

bottom of page